Budbilarna med säte i Malmö sedan 2000 känns väl igen med sin gröna profil. Vi utför alla typer av transporter, från personbil till lastbilstransporter,  åt både företag och privatpersoner i hela Skåne med både express och ekonomibud. Vill ni ha en stabil, billig och snabb partner för dina leveranser så är Budbilarna ditt självklara val.

En automatisk bokningstjänst för persontransporter till och från din flygplats på alla större flygplatser i Sverige samt Copenhagen Airport i Danmark. Vi har bilar anslutna från flertalet bolag i regionerna och söker ständigt fler som passar in i tjänsten. ​Våra priser baserar sig på att man själv registrerar sin bokning online eller på vår bokningsapp ”bokaflygtaxi” som finns på Appstore och Google Play. Det går även att boka automatiskt på telefon.

Vidareutveckling av Limhamns Taxi AB under namnet Limhamns Hyrverk AB. Limousiner och VIP transport till och från alla flygplatser inom Öresunds Regionen. Gör din bokning och få Din egna privat chaufför. Din resa kommer att bli komfortabel, diskret, säker och i tid. Service och kvalitet till högsta nivå – till rätt pris. Betalning via faktura eller kreditkort, First Class, Business Class eller Economy Class (med L Taxi).

Limhamns Taxi originalet i Limhamn med anor sedan 1974. Verksamheten har förändrats en hel del genom åren för att följa marknaden, idag är service inte det viktiga i Malmö utan priset, men hos oss kan nu kunden bestämma själv Ekonomi, Business eller First Class. Vi har dessutom nu specialiserat oss på att man förbokar sin bil.